Salted Caramel French Toast

Let’s start this blog with the best thing in the world.. FOOD!

718126

Perfect for breakfast or even desert!

Recipe : (for 4 nice slices)

In a soup bowl, whisk one egg.

Add milk (between 5 – 7,5cl) and mix.

Then, add vanilla-flavored sugar (around 5-10g) and one tablespoon of salted-caramel.

Dip bread/brioche in egg mixture and fry the slices in a preheated pan with butter.

Sprinkle some vanilla sugar on it and then flip to cook the other side.

When both side are golden, you can take it off and eat it!

FRPain Perdu aromatisé au caramel beurre salé

Parfait pour le petit déjeuner ou même en dessert!

Recette : (pour 4 jolies tranches)

Casser dans une assiette creuse un œuf et le battre.

Ajouter entre 5cl et 7,5cl de lait et mélanger.

Rajouter 1/2 sachet de sucre vanillé et une cuillère à café de caramel beurre salé (en option).
Faire chauffer une grande poêle et quand elle est bien chauffée, étaler un morceaux de beurre sur toute la surface de la poêle.

Tremper les tranches de pains dans la mixture et les poser sur la poêle.
Laisser dorer les tranches et verser une partie de la moitié du paquet de sucre vanillé qu’il reste sur le dessus des tranches. Retourner les tranches et verser le sucre vanillé restant.
Lorsque les tranches sont bien dorées, les retirer du feu et servir.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s